Soft Unit Conf: дигиталeн маркетинг, софтуерни разработки, блокчейн и предприемачество

Почерпете опит и получете безценни съвети от успешни български и чуждестранни предприемачи на Soft Unit Conf – събитие, което събира на едно място топ експерти в областта на дигиталния маркетинг, софтуерните разработки, блокчейн и предприемачество! Конференцията, организирана от SoftUni и Fly Events, ще се проведе на 28-29 септември в Sofia Event Center. Вижте защо си заслужава да отидете, като кликнете на линка: https://softunit.bg/

SOFT UNIT CONFERENCE инициира кампания под мотото:

ОСТАНЕТЕ ТУК, КЪДЕТО ВАШАТА ИСТОРИЯ ИМА ЗНАЧЕНИЕ!

Целта на кампанията е да включи и отличи компаниите, които осъзнават нуждата от нова гледна точка и различен подход към младите хора, така че те да имат причина да останат в България и да бъдат основен двигател на технологичната промяна, която се случва у нас.

За да продължи страната да расте като иновационен и технологичен център на Източна Европа, обучението, наемането и развитието на новите кадри трябва да се случва в крак с най-актуалните световни тенденции. Талантливите и качествени професионалисти трябва да са запознати с многобройните възможности, които съществуват в технологичния сектор у нас и да знаят, че ще могат да растат, да се развиват и не само да следят, но и да участват в създаването на иновации в световен мащаб.

Дати: 28-29 септември 2018 (петък и събота).

Място: Sofia Event Center (в Mall Paradise Center)

Билети: https://softunit.bg/

Умения

, , ,

Публикувано на

май 17, 2020

Изпращане на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *