Последен епизод

StartUP Show Епизод 4 – Как да тестваме идеите си

Дата:21.06.2017

В този епизод ще си говорим за това как да тестваме идеите си бързо, евтино и ефективно. Ще видим и кои са най-честите грешки, които допускаме при проверка на идеята ни за бизнес.

Предишни епизоди

Какво е Startup Show?

  • Как да измисля идея за бизнес?

  • Как да финансирам бизнеса си?

  • Как да събера правилния екип?

  • Как да тествам идеята си?

Startup Show е увлекателно и образователно предаване за всеки, който се замисля да стартира собствен бизнес в България. Видео поредицата е концентрирана върху това как се прави бизнес в нашата родина. До този момент много от примерите, книгите и обучителната литература показва как се прави бизнес отвъд океана. Предаването показва бизнес примери от България, показва родни предприемачи и дава съвети за това как да се стартира бизнес, тук в България.

Водещ

Водещ на предаването е предприемача Ивайло Христов. Той е предприемач с многогодишен опит и няколко успешни организации зад гърба си. Преподава предприемачество, менторства стартиращи компании и изгражда поредния собствен бизнес. За успехите си в областта на предприемачеството е удостоен с множество награди, включително „Млад предприемач на годината“, „Next Generation предприемач“ и е част от селекцията на Дарик радио в класацията им 40 до 40.
Ивайло е създател на софтуерната компания Комфо, която развива от една идея до международна компания с над 70 служители и офиси в три държави. Сега той работи над най-голямата ИТ общност в България- DEV.BG. Ивайло е и председател на фондация Startup.

Богатия предприемачески опит на Ивайло го прави идеален водещ на startup поредица. В епизодите той се преобразява в различни роли и споделя много от собствения си опит. Липсата на актьорски умения не се оказаха пречка при снимките на видео поредицата 🙂

Абонирай се

Шоуто започва пре м. Април 2017 година и ще се излъчва онлайн. За да не пропускате нито един от епизодите, се абонирайте и ние ще ви ги изпращаме по email.