Her Startup e първата в България платформа с мисия да свърза, вдъхновява, мотивира, промотира и дава практични знания на предприемчиви български майки, с цел да изградят успешен бранд или да се завърнат отново в офиса – но с много повече заряд, знания и умения.

Платформата стартира преди шест месеца, като за това кратко време успя да привлече общественото внимание и да създаде общност от български жени, майки, които са в търсене на баланса работа/личен живот, а всяка успява да го открие сама за себе си. Редовно публикуваме безплатни статии в секция БизнесВдъхнови се, като към днешна дата сме представили историите на успеха на над 30 жени – бъдещи или настоящи майки от различни кътчета на България, както и от Англия, Франция, Дубай, Холандия, др., а техния брой се увеличава ежедневно. Целта ни е както да промотираме дейността на тези жени, така и да покажем стъпките към успеха и на други, които още се колебаят да направят първата крачка към изграждане на собствен бизнес. Организираме и взимаме участие в тематични събития, публикували сме две безплатни електронни книжки, които са налични на платформата ни – “15 интересни идеи за стартиране на бизнес от майки с малки деца” и “Да бъда или да не бъда предприемач?”. Инициатор на идеята е Силвия Трифонова, а основен мотиватор в платформата, с редица статии в секция Мотивация, е Валентина Долмова.

Her Startup изготвя и списък на компаниите в България, които дават на родителите различни придобивки като например – бонуси, възможност за работа на половин работен ден, възможност за работа от вкъщи определен брой дни в годината, детска градина към тях, др. Ако искате да препоръчате такава компания, която помага за постигането на баланса работа/личен живот, или да видите кои са споделени до момента, присъединете се към групата във Facebook с над 1,000 майки в момента:

www.facebook.com/groups/momfriendlyBG