StartUP Talk: Как Азия може да ти помогне да разрастнeш твоя startup

StartUP Talk: Как Азия може да ти помогне да разрастнeш твоя startup

StartUP Talk: Как Азия може да ти помогне да разрастнeш твоя startup

Адрес: Carrusel clubул. „Георги С. Раковски“ 108
От: 19:00 – 21:30ч.

Програма:

Крис Георгиев от Imagga ще се присъедини към нас за вълнуващ разговор, за стартиране на бизнес в Азия. Каква е възможността там и каква е разликата в сравнение с Европа. Крис прекара последните 4 месеца в  Сеул, Южна Корея. Като част от K-Startup Grand Challenge – правителството подкрепя програма за развитие на бизнеса, която има за цел да помогне на интернационални startups да започнат в Корея и да я използват като основа за Азиятското разрастване. Ще сподели ценни, проницателни вниквания, за това как се прави и развива бизнес в Азия. И също така за потенциалните възможности на български startups в Азия.

ЛЕКТОР: Крис Георгиев

Крис е онлайн предприемач и уеб ентусиаст. Основател на Imagga – платформа за разпознаване на обекти в снимки чрез машинен анализ. Част от борда на StartUP Foundation. Организатор на Startup Weekend Sofia. Отявлен Apple фен и блог любител.

Времетраене:
19:00-19:15ч. –  Събиране и започване
19:15-21:00ч. – Как Азия може да ти помогне да разрастнeш твоя startup
21:00-21:30ч. – Networking over beers

Как да се включа?
Участието както винаги е БЕЗПЛАТНО. Задължително е необходима регистрация за участие, за да можем да изпратим допълнителни материали по темата след уъркшопа. Регистрирай се сега: Eventbrite

Умения

Публикувано на

май 17, 2020

Изпращане на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *