Екип

Иво Христов

Иво Христов

Председател

Иво Христов се занимава с предприемачество от над 10 години. Той е създател на ИТ компанията Комфо, която има над 70 служители и офиси в България, Дания и САЩ. Иво също е основател на DEV.BG, софтуерната компания Lab08 и е съдружник в компанията за обучения на софтуерни специалисти Точка2.

Симеон Прусийски

Симеон Прусийски

Вице-председател технологии

Симеон Прусийски има опит в IT сферата от 9 години. През това време се е занимавал с програмиране, ръководене на екипи, а през последните няколко години се фокусира главно върху ръководенето на проекти. Съосновател на агенцията за дигитален маркетинг Startup Masters

Димитър Савов

Димитър Савов

Член

Димитър  Савов работи в сферата на уеб дизайна и онлайн маркетинга от 12 години.  Има успешни рекламни и маркетингови кампании в 65 държави от 6 континента. Участвал е в близо 200 онлайн бизнес проекта и има собствена система за анализ и оптимизация на онлайн магазини.  Също така е съосновател е на агенцията за дигитален маркетинг Startup Masters.

Крис Георгиев

Крис Георгиев

Член

Крис е онлайн предприемач и уеб ентусиаст. Основател на Imagga – платформа за разпознаване на обекти в снимки чрез машинен анализ. Част от борда на StartUP Foundation. Организатор на Startup Weekend Sofia. Отявлен Apple фен и блог любител.

Стани Митев

Стани Митев

Член

Стани е страстен предприемач, филмоправяч и баща. Той създава яки анимации и видеа с Chase a cloud, уникални дрехи с Rockacoca, и в свободното си време заразява хора с предприемачески дух в StartUP Bulgaria.
Всъщност той е толкова отдаден на каузата, че ще е доста лесно да го разпознаете на следващото ви startup събитие… просто се огледайте за някой, който жестикулира разпалено и надприказва всички в залата 🙂

Данаил Найденов

Данаил Найденов

Маркетингов мениджър

Данаил е маркетолог, запален организатор на Стартъп събития, инструктор по Израелска Система за Самоотбрана Krav Maga, пътешественик любител на българската природа и сноуборда.

Благомир Янакиев

Благомир Янакиев

Член

Ивайло Иванов

Ивайло Иванов

Член

Ивайло е предприемач, който всеки ден се раздава на 200% в двете компании, които развива – All 1 Studio и Inspired Fit Strong. В свободното си време предизвиква физическите си възможности и показва, че всичко е възможно с много труд и постоянство.

Пресиян Драгнев

Пресиян Драгнев

Член

Човек на динамиката, изобретателността и креативното мислене. В търсене на вечно неуловимото състояние на съвършенство се стремя да покорявам нови върхове. С желание към професионално развитие в сферата на човешките ресурси. Най-големият ми стимул е постигането на резултати, а нещото, което ме кара да се гордея е развитието и това да гледам как израстват хората, които ме заобикалят.

Даяна Ненова

Даяна Ненова

Мениджър развитие и партньорства

Даяна работи в сферата на онлайн маркетинга и ПР-а. Зад гърба си има спечелени рекламни проекти за чуждестранни компании и организицията на ред благотворителни кампании. Силният афинитет към експерименталния маркетинг е водещата и страст и връзката с фондацията.