Проектът „40 до 40“ разказва за младите българи, които се реализират успешно, тук и сега.

 

Списъкът с мечтатели-благодеятели, който Дарик грижливо съставя от четири години насам, скоро ще се увеличи с имената на още 40 млади българи до 40 години. Проектът „40 до 40“ е наситен с много положителни емоции, генерирани от предходните 120 отличени, от целия екип, който стои зад реализирането на идеята и от всички вдъхновени.
Идеята? Тя е много мотивираща – всяка година да бъдат представени по 40 млади българи до 40 години с техните истории за успех, реализирани в полето на бизнеса, културата и изкуството, обществените инициативи, науката, образованието, социалните дейности, тук в България.
Защо? За да бъдат вдъхновени младите българи, да се повдигне духът на всеки дръзнал да последва мечтата си за собствен бизнес, да се изгради общност от градивно мислещи, променящи средата хора. Да се даде пример, че зад всеки успех стои идеята, трудът и дозата риск на честни и инакомислещи личности. Кой най-добре би могъл да разкаже за тези успехи, ако не самите 40 личности стоящи зад тях!
Тък като тези млади хора са медийно неизвестни, те трябва да бъдат намерени. За да състави списъкът на новите 40 млади лидери, Дарик има нужда от подкрепата на всички, които имат в обкръжението си, или самите те са, хора с пламък за промяна в очите. Това може да стане чрез номинационната форма на сайта 40до40/darikradio, до 20.12.2016 г.
След изтичане на срока за номинации, 40-те отличени ще се избират от авторитетно жури състоящо се от професионалисти в различни сфери на бизнеса и
обществения живот. Журито ще отличи финалистите по предварително изработени критерии. Финално избраните 40 млади хора няма да са класирани от 1 до 40.
В първите месеци на 2017 година ще бъдат обявени отличените 40 личности. В продължение на няколко месеца всеки от тях ще бъде представен, чрез специално радио интервю, статия, видео послание и в социалните мрежи на проекта. През април ще се състои нестандартно като формат събитие и официална церемония в чест на „40 до 40“.
Познавате ли такива млади хора до 40 години? Споделете ни техните истории, за да вдъхновим цяла България. Номинирайте ги на darikradio.bg до 20 декември.

4040_nominations
Деница Соколова
Проектен ръководител
d.t.sokolova@gmail.com
+359889 956 828