174664_260726704027620_1916986631_n

Продължаваме StartUP Bootcamp срещите. В поредица от безплатни обучения, workshop-и и лекции нищим всички аспекти на стартирането на нов бизнес, като влезаме в детайли и ви даваме знания и хитрини, с които да се въоръжите за предстоящия поход.

Крис Георгиев ще говори на тема Маркетиране на стартъп. Крис ще ни разкаже какви са предизвикателствата пред маркетирането на стъртъп от България. Как да привлечем първоначален интерес към проекта ни, как да се възползваме максимално от възможностите, които предлагат социалните мрежи. Как да предизвикаме и задържим внимание към проекта ни. Добри практики и интересни стратегии за маркетинг с малък бюджет.

Крис е онлайн предприемач и уеб ентусиаст. Освен с уеб дизайн и социални медии, през последната година е изцяло отдаден на www.stockpodium.com – сайт за сток снимки, в който можете да търсите посредством визуална подобност. Компанията зад StockPodium, Imagga UK, получава seed инвестиция и работи върху услуги за визуален анализ на фотографии. Клиенти на компанията са предимно стартъп компании от САЩ.

Ако искате да зададете въпроси на Крис Георгиев, на които той да ви отговори в презентацията му, можете да го направите като попълнете специално подготвената за тази цел форма – http://tinyurl.com/c7scx8b

Не забравяйте да вземете своя билет – http://bootcamp2plovdiv.eventbrite.com/