Здравейте ентусиасти,
Напук на жегата и на силното слънце, ние продължаваме да организираме събития, които да ви провокират и да ви научат на някои бизнес хитрости. Поредният ни Bootcamp ще бъде насочен към продажбите на глобалния пазар. Поканили сме за гост лектор Евгений Генчев , който ще ни разкаже какви са границите за българските предприемачи във все по-отворената и свободна световна икономика.
Евгений Генчев е Associate Professor и завеждащ катедрата по международни икономически отношения в университета Northwood в Далас, Тексас. Започва кариерата си като консултант по международен мениджмънт, където съдейства на европейски индустриални компании да намерят пазар в САЩ, както и на американски фирми да развят дейността си в Южна Америка и Европа. По време на първия интернет бум работи в Сан Франциско за няколко стартиращи компании, като изработва техните бизнес планове и съдейства за привличането на седем милиона долара венчър капитал. След това работи като пазарен и стратегически анализатор, преди да започне академичната си кариера.

Евгений Генчев преподава бизнес стратегия, икономика, и международен мениджмънт и участва в разработването на новата учебна програма по международен бизнес. Той е един от редакторите на сбирка есета по пазарна икономика “When We Are Free”, и редовно публикува анализи в годишната антология “In Defense of Capitalism”. Евгений е водил лекции в Китай и Швейцария, и cеминари по въпроси за глобализацията към Dow Chemical, Inc. Член е на Association for Private Enterprise Education. Повече информация за Евгений, можете да намерите тук: http://goo.gl/E0cPR

Кога?
4-ти юли (сряда); от 19:30 до 21:30 (регистрацията започва в 18:45)

Къде?
Зала Enterprise
Telerik Academy
бул. Александър Малинов № 31,
В сградата на Boulevard Mall ( Сватбения Мол ) , етаж 2

Как?
Предварителна, безплатна регистрация. Резервирайте място тук: http://bootcamp9.eventbrite.com/

Събитието се организира с любезното съдействие на Академията на Телерик.

Залата е с капацитет от 200 места и регистрацията ще е отворена до запълването им.

Очакваме ви да обсъдим заедно каква точно е ролята на предприемача в една икономика и има ли място за предприемачество в България.