Месечната ни сесия Bootcamp този път е по финансовата част, по-точно по бюджетно планиране. След като на предишните лекции тази година се запознахме с това как се стартира бизнес без капитал, как се намират клиенти и как да правим бизнес преговори и продажби, е ред да отделим внимание на дългосрочното планиране на паричните потоци. За тази цел сме поканили един българин решил да остане в България и след казармата да се бие на предприемаческото поле.

Деян Василев е млад български предприемач. През 1995 завършва Американския Университет в България. В момента е президент на FinZoom – мрежа от финансови пътеводитли, оперираща на българския, румънския и турския пазар. В България тя е представена от портала Моите пари ООД- www.moitepari.bg. Основател е и на Кредитланд ЕООД (кредитен посредник). Най-скорошният му стартъп е един от първите сайтове за групово пазаруване zadrujno.bg. Член е на екипа на курса „Стартиране на бизнес” към Института за предприемачи на Сиско. Деян е основател бутиковата ИТ и софтуерна компания Eastisoft създадена през 2000 година. Сертифициран счетоводител е от Британския институт на сертифицираните счетоводители ACCA. Съосновател e на Българската асоциация на софтуерните компании (BASSCOM) през 2002 г. и Асоциацията на кредитните консултанти в България АККБ през 2008 г. През 90-те години е бизнес съветник (PricewaterhouseCoopers) на няколко банки, други финансови институции и мултинационални компании. Повече информация за Деян Василев може да видите тук – http://goo.gl/F2i8g

Деян има сериозен опит зад гърба си и ще навлезе в детайли, за да ни научи на накои хитрини и да ни въоръжи с ентусиазъм за нашите битки.

Кога?
16-ти май (сряда); от 19:30 до 21:30 (регистрацията започва в 18:45)

Къде?
Университет за Национално и Световно Стопанство
София (бул. 8-ми декември)
зала 2005

Как?
Предварителна, безплатна регистрация. Резервирайте място тук: http://startup-bootcamp8.eventbrite.com/

Залата е с капацитет от 200 места и регистрацията ще е отворена до запълването им.

Очакваме ви!