Здравейте,

Предния път говорихме за това как да провеждаме срещи с потенциални клиенти и да ги убедим да купят нашия продукт. Сега е време да обсъдим по-детайлно как да набележим потенциалните си клиенти и да успеем да си уредим среща с тях, чрез някои поведенчески техники, като използването на емпатия и асертивност в бизнес отношенията, представяне на продукта/услугата и преодоляване на възраженията. Също ще отделим малко време на това, как по-добре да организираме времето си и да намерим баланс между срещи с потенциални клиенти, работа с настоящи клиенти и изпълнение на поетите обещания.

Лекторът – Христо Нейчев е утвърден професионалист с над 10 годишен опит в областта на Бизнес Мениджмънт, Продажби, Маркетинг и Бизнес Развитие в няколко големи международни корпорации. В периода 2007 – 2011 работи в САЩ на позицията Маркетинг Мениджър в Централата на световният лидер в оптичната индустрия – Essilor Of America, Inc. Христо Нейчев налага с голям успех новата марка „Crizal Sapphire“ на Американския пазар, а преди да замине за Щатите е регионален мениджър за източна България на Шел България АД, където в рамките на 4 години увеличава близо четворно приходите и печалбата на фирмата в региона. Повече информация за Христо Нейчев може да видите тук.

Ако искате да зададете въпроси на Христо Нейчев, на които той да ви отговори в презентацията му, можете да го направите като попълнете специално подготвената за тази цел форма:

https://docs.google.com/a/startup-bg.org/spreadsheet/viewform?formkey=dFdsSndWTmJnUWM0aUN3enZZakRETkE6MQ#gid=0

Ще има награда тениска StartUP , за най-интересен въпрос зададен към Христо в нашата онлайн форма, на който той ще отговори по-време на лекцията си. И за да няма сърдити , Христо сам ще прецени кой въпрос според него заслужава наградата.

Този StartUP Bootcamp е продължение от предишния Bootcamp#6, в който Христо Нейчев ни разясни тънкостите на продажбите. Видео от тази лекция можете да намерите на: StartUPBG @ Vimeo.com.

Кога?
10-ти април (вторник); от 19:15 до 21:30 (регистрацията започва в 18:30)

Къде?
Университет за Национално и Световно Стопанство
София (бул. 8-ми декември)
зала 2005

Как?
Предварителна, безплатна регистрация. Резервирайте място тук:
http://startup-bootcamp.eventbrite.com/

Събитието се провежда с любезното съдействие на Студентски съвет при УНСС.

Залата е с капацитет от 200 места и регистрацията ще е отворена до запълването им.

Очакваме ви!